EUR: 312,87 Ft
CHF: 275,91 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

14 évest akart megerőszakolni Jacko?

Durva szexuáliserőszak-kísérletről vallott Michael Jackson egyik állítólagos áldozata, a most 36 éves Wade Robson.

A férfi a Leaving Neverland című dokumentumfilm kapcsán állítja, hogy 14 éves korában megpróbálta őt megerőszakolni az énekes, aki később arra utasította, hogy dobja ki a bizonyítékul szolgáló véres alsóneműjét. A film Michael Jackson életét dolgozza fel, és kitér arra is, hogy a zenészt többször vádolták meg pedofíliával. A napokban előkerült egy rendőrségi videó, amelyben Jacksont 1996. március 1-jén kisfiúk molesztálásáról vallatták. A kérdésre, hogy pedofil-e, kitérő és vicces választ adott. A Bibliából idézett, összehasonlította magát Jézus Krisztussal, s azt mondta, téves dolgokat állítanak róla.


Michael Jackson Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.