2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Sport

14 milliárdot aggatott magára Mayweather

Floyd Mayweather egyszerűen nem bír leállni a felvágással. Az amerikai profi ökölvívó ismét az Instagramon vagánykodott, ugyanis magára aggatott mindenféle ékszert, amit csak el lehet képzelni.

Mayweathertől nem idegen a megveszekedett pénzköltés, hiszen folyamatosan dicsekszik rajongóinak, hogy épp milyen kiegészítőt, autót vagy villát vásárolt. Legutóbbi videójában egy vagyon volt rajta, különböző gyémánt nyakláncok és karkötők formájában, a becslések szerint 50 millió dollárt (14 milliárd forint) érhetnek a kiegészítők. Ráadásul egy aranykupából ivott, valamint a lába előtt egy halom pénz volt.


– Igazi királyság! Ami most rajtam van, az mind igazi, még a kupa is tiszta arany, és ha nem tetszik valakinek, az egy igazi gyűlölködő – írta a videó alá.

A 41 éves szupersztár egyébként korábban azért került be a hírekbe, mert 18 millió dollárért (5 milliárd forint) vásárolt egy Jacob & Co. gyártmányú gyémántórát.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Böde aranyköpései is hiányozni fognak

  Böde aranyköpései is hiányozni fognak

  Hivatalos honlapján jelentette be a Paksi FC, hogy aláírta szerződését a labdarúgócsapatnál Böde Dániel. A Ferencváros legendája három évre kötelezte el magát régi-új klubjánál.

 • Ő Hosszú Katinka szerelme

  Ő Hosszú Katinka szerelme

  Úgy tűnik ismét rátalált a boldogság az olimpiai bajnok úszóra, akinek a Bors információi szerint a szerelmének édesapja a magyar úszósport ismert edzője.

 • Messi kereste a legtöbbet tavaly

  Messi kereste a legtöbbet tavaly

  Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben az amerikai Forbes rangsora szerint.