EUR: 322,20 Ft
CHF: 283,51 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

25 éves modellbe szerelmes Hajdú Péter

Újra rátalált a boldogság Hajdú Péterre. A műsorvezető egy hónapja él kapcsolatban új párjával, Annával – írja a Ripost.

A showman néhány héttel ezelőtt mesélt a lapnak arról, hogy milyen nőt képzel el maga mellett, egy gyermektelen, csinos, intelligens társat keresett, és úgy tűnik, most meg is találta. Péter hetekkel ezelőtt megismerkedett a 25 éves modellel, Alföldy Annával, aki amellett, hogy fotózásokon vesz részt, kozmetikusként is dolgozik. – Ez egy nagyon friss dolog, egy hónapja vagyok együtt Annával. (…) Bízom benne, hogy minden jól alakul – mondta Péter.


Fotó: instagram

Fotó: Instagram

Fotó: instagram

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.