EUR: 314,57 Ft
CHF: 278,89 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Sport

8/7: Majdnem teljes Eb-szezont fut a Herczig Norbert-Ferencz Ramón páros

2019-ben a lehetséges nyolcból 7 futamon áll rajthoz a Rally Európa-bajnokságon a MOL Racing Team pilótapárosa Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A korábbi négyszeres abszolút magyar bajnok elmondta, hogy a költségvetésük nem teszi lehetővé, hogy más sorozatban is induljanak, viszont majdnem teljes Eb-szezont futnak – olvasható a misportunk.com-on.

A kizárólag magyar sportolókkal és magyar sportversenyekkel foglalkozó misportunk.com beszámolója szerint a páros már a nyitófutamon, március közepén az Azori-szigeteken rajthoz áll.


– A lehetséges nyolc futamból heten ott leszünk,  egyedül az olasz állomást hagyjuk ki, és ami számomra nagyon nagy öröm, hogy bekerült a programba egy magyar verseny, a Nyíregyháza Rally is, ott fogjuk befejezni az évet novemberben  – mondta Herczig Norbert.

A rallysportan hatalmas hagyományokkal és sikerekkel rendelkező Volkswagen márka bizalmat szavazott a párosnak

Az előző évben az Európa-bajnokságon 6. helyen végzett páros 2019-re márkát váltott és idén egy Volkswagen Polo GTI R5-el versenyez.

– Büszke vagyok rá, hogy egy vadonatúj fejlesztésű autóval indulhatunk és hogy a rallysportan hatalmas hagyományokkal és sikerekkel rendelkező Volkswagen márka bizalmat szavazott nekem – fejezte be a MOL Racing Team pilótája.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megbüntették Ronaldót obszcén mozdulatáért

    Megbüntették Ronaldót obszcén mozdulatáért

    Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 20 ezer euróra (6,2 millió forintra) büntette Cristiano Ronaldót, a Juventus portugál sztárját, aki obszcén gesztussal ünnepelte három gólját múlt kedden az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.

  • Törőcsik a Pénzügyőr-pályán cselezget

    Törőcsik a Pénzügyőr-pályán cselezget

    Ha Törő így folytatja, talán egy öregfiúk csapatában is helyet kaphat. Másfél évvel ezelőtt még csak a szanatórium folyosóján passzolgatott az Újpest legendás futballistája, most pedig rendszeresen rúgja a bőrt a pasaréti pályán.