2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb Érd

A birkózók a parketten is jól teljesítettek

Fotó: Boros Sándor

Birkózók báloztak a Finta Rendezvényházban. A hagyományosan minden évben megtartott rendezvényen a tánc és a vacsora mellett Tar Mihály, az általa 36 éve létrehozott egyesület elnöke arra is lehetőséget talált, hogy az év folyamán kiemelkedő hazai és nemzetközi birkózó- és szumóeredményeket elért sportolóknak átadjon harmincegy kupát, valamint elismerő okleveleket. Ilyen sikeres éve még nem volt az Érdi Spartacusnak, hangsúlyozta az elnök. További jó hír, hogy várhatóan még az idén elkezdődik az egyesület önálló birkózócsarnokának építése.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.