EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Egyéb Érd

A birkózók a parketten is jól teljesítettek

Fotó: Boros Sándor

Birkózók báloztak a Finta Rendezvényházban. A hagyományosan minden évben megtartott rendezvényen a tánc és a vacsora mellett Tar Mihály, az általa 36 éve létrehozott egyesület elnöke arra is lehetőséget talált, hogy az év folyamán kiemelkedő hazai és nemzetközi birkózó- és szumóeredményeket elért sportolóknak átadjon harmincegy kupát, valamint elismerő okleveleket. Ilyen sikeres éve még nem volt az Érdi Spartacusnak, hangsúlyozta az elnök. További jó hír, hogy várhatóan még az idén elkezdődik az egyesület önálló birkózócsarnokának építése.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.