EUR: 322,00 Ft
CHF: 287,67 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Egyéb I.kerület

A család legyen a legszebb szenzációnk!

Ismét a Várkert Bazárban adták át a Média a Családért Alapítvány díjait. Az est házigazdái Bolyki Balázs és Bolyki László voltak, a zenéről a Bolyki Brothers családi acapella együttes gondoskodott.

– A családról azt szoktuk mondani: a hátterem, pedig a család az előterünk. Minden, ami fontos, általa és benne kezdődik és végződik. A történeteink is. Itt van hát az idő, hogy a család legyen a legszebb szenzációnk, a legkülönlegesebb, legmegindítóbb közös történetünk, hogy a család előtérbe kerüljön a médiában is – fogalmazott dr. Aczél Petra, a Média a Családért Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Corvinus Egyetem egyetemi tanára.


Idén az 500 ezer forinttal járó Média a Családért-díjat Király Eszter vehette át Lévai Anikótól, az Én vagyok az apád blogon megjelent „Erősebb leszel, mert elfordul a tekinteted magadról” című írásáért.

– Vannak ebben a harsány médiazajban újságírók, akik olyasvalamit alkotnak és adnak magas szakmai színvonalon a médián keresztül, ami segít embernek maradni és valóban szépen és jól élni – mondta Lévai Anikó. A győztesnek gratulált Bogsch Erik is, a díjat 2018-ban támogató Richter Gedeon Nyrt. elnöke.


A Külhoni Média a Családért-díjat Csatlós Tünde és Trella-Várhelyi Gyopár kapta a Nőilegben megjelent „Újrafércelt családok” című írásáért. Az Emmi különdíját Füller Tímea „Magyola” című írása nyerte el, amely a Family magazinban jelent meg, a vlogdíjat pedig Hamar Noémi és Hamar Donát fiataloknak szóló videóblogja érdemelte ki. A Média a Családért-díjhoz idén is kapcsolódott közönségdíj, az idei nyertes a she.hu munkatársa, Herczeg Zsuzsanna a „Magukra hagyott kisöregek – De hol vannak az unokák?” című írásával.

Kapcsolódó Cikkek