2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb IX.kerület

A Fradié az NB I történelmének legértékesebb játékosa

A Ferencváros leigazolta a brazil Isael da Silva Barbosát. Az FTC új igazolása a mértékadó Transfermarkt.de szerint jelenleg 2,8 millió eurót ér, azaz a Fradié az NB I történelmének legértékesebb játékosa. Isael négyszeres Kazah Kupa-győztes, korábban játszott már Brazíliában, Törökországban, Portugáliában és Oroszországban is, az elmúlt négy és fél szezonban pedig a kazah Kairat Almatyban futballozott, ahol 112 meccsen 34 gólt szerzett, és 41 gólpasszt adott.  A játékost szabadon lehetett igazolni, így a Ferencváros ingyen szerezte meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.