2019. november 19., kedd
Erzsébet

Belföld

A Jegymester 20 éve a piac meghatározó szereplője

Széleskörű programkínálat, egyszerű felhasználói felület, biztonságos, online jegyvásárlás és többféle fizetési lehetőség – többek között ezeknek köszönhető, hogy most már 20 éve a jegypiac vezető szereplője a Jegymester. A cég újabb mérföldkő előtt áll – írja az Origo a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. közleményére hivatkozva.

A Jegymester Kft. évente közel 10 millió jegyet kezel a rendszerén keresztül.


A tavalyi év kiemelkedően sikeres volt: a Jegymester majdnem 30 százalékkal növelte árbevételét az előző évhez képest, a vásárlások száma 21 százalékkal, az eladott jegyek száma 13 százalékkal nőtt, és 20 százalékkal több partnere lett.

Saját fejlesztésű jegyértékesítő platformja rendkívül magas adatbiztonságot garantál. A biztonságon és átláthatóságon túl azonban a felhasználók egyértelmű visszajelzése, az emelkedő vásárlói regisztráció és a növekvő relatív jegyeladás a legfontosabb szempont a cég számára.


A Jegymester többségi tulajdonosa a GB & Partners által kezelt Exim Növekedési Magántőkelap. Az alapkezelő befektetésének célja, hogy a Jegymester hazai sikerét és tapasztalatát a nemzetközi piacokon is a leghatékonyabban ki tudja használni a társaság – olvasható a közleményben.

Az alapkezelő befektetése óta eltelt alig fél év alatt kidolgozták a régiós terjeszkedéshez szükséges struktúrákat. Az elmúlt időszakban a társaság belső folyamatainak optimalizálására, és a magyarországi működés megerősítésére koncentrált, ez elengedhetetlen a növekedéshez. Ennek sikerét igazolják a már említett tavalyi üzleti adatok.

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., a Jegymester többségi tulajdonosa jelenleg öt alapot kezel közel 28 milliárd forint jegyzett tőke összértékben. Ezek közül kettő az EU Jeremie programja alapján indított kockázatitőke-alap, míg a másik kettő 2016-ban indított magántőkealap. Ezek az érettebb szakaszban lévő vállalkozásokra, vagy kiemelkedő növekedési potenciállal rendelkező magyar vonatkozású társaságokra koncentrálnak. Az alapkezelő által 2018-ban indított GBP I Magántőkealap tisztán magánbefektetői forrásokból létrehozott tőkealap, amely célja olyan magyar és külföldi vállalkozások segítése, amelyek további növekedésükhöz tőkét és tudást keresnek.

A Jegymester 6 évvel ezelőtt kezdte el a külföldi terjeszkedést, ennek első lépése volt a romániai leányvállalatok indítása. Most újabb mérföldkő előtt áll a cég, egy nemzetközi együttműködés keretében és az Exim Növekedési Magántőkelap közreműködésével megkezdődött a további piacokra való belépés előkészítése.

A Jegymester töretlenül fejlődött az elmúlt húsz évben, végig a saját útját járta, folyamatosan fejlesztettük a rendszereinket, továbbá törekedtünk az átlátható és tervezhető működésre. Az eredmények is azt igazolják megérte a transzparencia, a magyarországi terjeszkedés mellett a nemzetközi tevékenységünk újabb piacokon indulhat meg– értékelte az eredményeket Papp Gábor, a Jegymester ügyvezetője.

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár-, gasztro-, ifjúsági és sportmagazin-portfóliójával, digitális médiatermékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely közel 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 • Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött a mai parlamenti munka, amely során szóba került az ellenzéki képviselők elfogadhatatlan viselkedése miatt szükséges a házszabály módosítás is, de a családvédelmi akcióterv sikerességéről is beszéltek.

 • Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban – jelentette ki a pénzügyminiszter a Magyar Nemzetnek. Az  interjúban Varga Mihály azt mondta, hogy a kormány már hozzálátott a második gazdaságvédelmi akcióterv kidolgozásához.