2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

A Jegymester 20 éve a piac meghatározó szereplője

Széleskörű programkínálat, egyszerű felhasználói felület, biztonságos, online jegyvásárlás és többféle fizetési lehetőség – többek között ezeknek köszönhető, hogy most már 20 éve a jegypiac vezető szereplője a Jegymester. A cég újabb mérföldkő előtt áll – írja az Origo a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. közleményére hivatkozva.

A Jegymester Kft. évente közel 10 millió jegyet kezel a rendszerén keresztül.


A tavalyi év kiemelkedően sikeres volt: a Jegymester majdnem 30 százalékkal növelte árbevételét az előző évhez képest, a vásárlások száma 21 százalékkal, az eladott jegyek száma 13 százalékkal nőtt, és 20 százalékkal több partnere lett.

Saját fejlesztésű jegyértékesítő platformja rendkívül magas adatbiztonságot garantál. A biztonságon és átláthatóságon túl azonban a felhasználók egyértelmű visszajelzése, az emelkedő vásárlói regisztráció és a növekvő relatív jegyeladás a legfontosabb szempont a cég számára.


A Jegymester többségi tulajdonosa a GB & Partners által kezelt Exim Növekedési Magántőkelap. Az alapkezelő befektetésének célja, hogy a Jegymester hazai sikerét és tapasztalatát a nemzetközi piacokon is a leghatékonyabban ki tudja használni a társaság – olvasható a közleményben.

Az alapkezelő befektetése óta eltelt alig fél év alatt kidolgozták a régiós terjeszkedéshez szükséges struktúrákat. Az elmúlt időszakban a társaság belső folyamatainak optimalizálására, és a magyarországi működés megerősítésére koncentrált, ez elengedhetetlen a növekedéshez. Ennek sikerét igazolják a már említett tavalyi üzleti adatok.

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., a Jegymester többségi tulajdonosa jelenleg öt alapot kezel közel 28 milliárd forint jegyzett tőke összértékben. Ezek közül kettő az EU Jeremie programja alapján indított kockázatitőke-alap, míg a másik kettő 2016-ban indított magántőkealap. Ezek az érettebb szakaszban lévő vállalkozásokra, vagy kiemelkedő növekedési potenciállal rendelkező magyar vonatkozású társaságokra koncentrálnak. Az alapkezelő által 2018-ban indított GBP I Magántőkealap tisztán magánbefektetői forrásokból létrehozott tőkealap, amely célja olyan magyar és külföldi vállalkozások segítése, amelyek további növekedésükhöz tőkét és tudást keresnek.

A Jegymester 6 évvel ezelőtt kezdte el a külföldi terjeszkedést, ennek első lépése volt a romániai leányvállalatok indítása. Most újabb mérföldkő előtt áll a cég, egy nemzetközi együttműködés keretében és az Exim Növekedési Magántőkelap közreműködésével megkezdődött a további piacokra való belépés előkészítése.

A Jegymester töretlenül fejlődött az elmúlt húsz évben, végig a saját útját járta, folyamatosan fejlesztettük a rendszereinket, továbbá törekedtünk az átlátható és tervezhető működésre. Az eredmények is azt igazolják megérte a transzparencia, a magyarországi terjeszkedés mellett a nemzetközi tevékenységünk újabb piacokon indulhat meg– értékelte az eredményeket Papp Gábor, a Jegymester ügyvezetője.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegő zongorista

  A nap képe: Lebegő zongorista

  Alain Roche svájci zongorista, zeneszerző igen extrém módját választotta figyelemfelkeltésnek az épülő genfi Carouge Színház területén tartott nyílt napon egy darun, függőlegesen lógva.

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.