EUR: 323,17 Ft
CHF: 288,30 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

A migráció ellenzőit támadja Soros

Soros György legújabb írásában azokat támadja, akik ellenzik a bevándorlást: a Fidesz–KDNP-t, de más európai pártokat is – jelentette ki Hollik István, kormányszóvivő az M1-en.

Szerinte a Project Syndicate-n megjelent vezércikkével Soros György megkezdte az európai parlamenti választások kampányát.


– Nyilván arra számíthatunk, hogy ő és az általa finanszírozott civil szervezetek mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a bevándorláspárti politikát támogassák – fogalmazott. Hozzátette: a bevándorlást ellenző politikai erők, köztük a Fidesz–KDNP úgy véli, hogy az unióban létező gazdasági és demográfiai problémákat nem a migrációval kell kezelni, hanem például családtámogatással.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.

 • 2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  A nemzeti összetartozás évének nyilvánította az Országgyűlés 2020-at, a nemzetet feldaraboló 1920-as trianoni békeszerződés centenáriumát, ennek értelmében jövőre a kormány itthon és az egész világon támogatja olyan rendezvények, megemlékezések szervezését, amelyek erősítik a magyarság összetartozásának tudatát.