2019. november 22., péntek
Cecília

Extra

A neten keresi az igazit Rózsa Gyuri

Rózsa György tavaly ősszel még bizakodva mesélt a Lokálnak kialakulóban lévő kapcsolatáról. A 71 éves tévés most arról mesélt, hogy bár akkor nem jött össze a kapcsolat, egy percig sem kesereg, tovább keresi az igazit, méghozzá a neten.

– Egy kósza fellángolás volt, végtére is nem lett a dologból semmi. Én lennék a legboldogabb, ha az ellenkezőjét mesélhetném, de az hazugság lenne. Ettől függetlenül nem bánkódom, az öreg legénységnek is megvannak ám a szép oldalai. Egy kapcsolatban az embernek csak alkalmazkodnia kell, nekem pedig rengeteg rossz szokásom van ám, amin kétlem, hogy tudnék változtatni. Előfordul, hogy egész éjjel szumóbirkózást nézek maximum hangerőn, aztán meg délig alszom. Melyik nő tudná ezt elviselni? – viccelődött a tőle jól megszokott módon Rózsa György, aki mélyen belül mégiscsak vágyik egy igazi társra.


– Komolyra fordítva a szót, persze hogy vágyom még a szerelemre, jó lenne egy társ, akivel megoszthatnám az előttem álló éveket. Csinos nőknek bókolni pedig egy kicsit sem vagyok rest, én reggel, délben, este udvarolok. Na jó, reggel nem, mert mondtam, hogy sokáig alszom. De az biztos, hogy szerelmes típus vagyok. Ma már azonban az ismerkedés sem úgy megy, mint régen, erre pedig akkor jöttem rá, amikor felregisztráltam az Instagramra. Mióta fent vagyok, ott is előszeretettel bókolok szebbnél szebb nőknek. Magányos hölgyektől pedig én is gyakran kapok üzeneteket, jól esik, hogy potenciált látnak bennem, mégis ritkán válaszolok a levelekre, mert attól félek, hogy bármit is válaszolnék, csak megbántanám őket. Persze az online flörtölésből olykor azért kerekedik egy találka, nemrég voltam például egy hölgyikével színházban, és noha egyelőre csak barátok vagyunk, még bármi lehet belőle – árulta el a tévés.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek