EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Pécs

A pécsi mandulafára hívták fel a figyelmet

Jógások állták körbe azt a 135 éves növénymatuzsálemet, amely idén Európa fája lehet. A havihegyi mandulafa képviseli ugyanis hazánkat a jelenleg is tartó megmérettetésen. A győztest a szavazatok alapján választják ki. A belvárosi jógások „fatartás” jógapózzal hívták fel a figyelmet a nem mindennapi növényre, illetve innen indították túrájukat. A pécsi mandulafára február végéig lehet szavazni a www.treeoftheyear.org/home honlapon (a felső menüsorban a magyar nyelvet is ki lehet választani). 10. oldal

Most mindenki a pécsi növénymatuzsálemre figyel! Jógások adtak pozitív energiát a nem mindennapi fának, ami Magyarországot képviseli az Év Európai Fája versenyen. Online február végig lehet szavazni a fára!

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.