EUR: 312,85 Ft
CHF: 275,80 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Abbie, a fekete démon

Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshow-ból vált ismerté, és rövid idő alatt számtalan rajongóra tett szert.

A fotóit elnézve ezen nem is csodálkozunk, a 21 éves lány büszkén mutogatja szexi alakját, amelyen bármilyen fazonú és színű fehérnemű jól áll. Abbie egyébként rengeteg bántást kapott amiatt, hogy ilyen fiatalon megcsináltatta a melleit, de őt ez egy cseppet sem érdekli, keblein felül vékony derekára a legbüszkébb.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.