2019. november 11., hétfő
Márton

Egyéb Szeged

Bartók Csaba: Bevisszük a Tisza-partot az emberek mindennapjaiba

Élettel kell megtölteni Szeged belvárosát – jelentette ki a Fidesz szegedi alapszervezetének elnöke, aki úgy véli, vissza kell adni a várost a szegedieknek.

– Rengeteg üresen álló, egyébként önkormányzati tulajdonban  lévő üzlethelyiséget újra élettel kellene megtölteni – állapította meg Bartók. Szerinte át kellene gondolni ezeknek az ingatlanoknak az árait és műszaki állapotát. – Szeged belvárosát vissza kellene adni a szegedieknek. Nem bezárt vagy felszámolás alatt álló üzlethelyiségekkel kellene tele lennie, hanem élettel – mondta.


Bartók Csaba szerint Szeged belvárosa a szegedieket illeti

Az elnök a harmadik Tisza-hídra is kitért. – Fontos lenne Szeged közlekedésében és a város mindennapjaiban a híd. Mi ezt helyzetbe kerülésünk esetén meg akarjuk és meg fogjuk csinálni vagy így, vagy úgy, ezt megígérhetem – hangsúlyozta.

– Nincs vagy csak nagyon kevés élet van a Tiszán – fogalmazott a város főutcájának titulált szakasz kapcsán. – Gondoljunk bele, hogy fővárosunkban a Duna milyen lehetőségeket kínál, mindkét partján milyen élet folyik és mennyire rátelepült a város, a turizmus. A városi élet gyakorlatilag a Duna köré fonódik. Ezt Szegeden nem mondhatjuk el – hangsúlyozta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fakutyával táncoltak

    Fakutyával táncoltak

    Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.

  • 40 zsák szemetet gyűjtöttek

    40 zsák szemetet gyűjtöttek

    A Zölden Szekszárdon és Környékén elnevezésű civil közösség az elmúlt hetekben többször is szervezett szemétszedési akciót a megyeszékhelyen…