2019. november 22., péntek
Cecília

Aktuális

Beállt a villamosmegállóba

Bizarr baleset történt szombat délelőtt a Nagykörúton, ugyanis a 4-es, 6-os villamos Király utcai megállójában valaki felhajtott a peronra.

A történtekről a Budapesti Közlekedési Központ egy fotót is megosztott, azonban azt nem közölték, hogy miként történt a baleset. A Saab márkájú gépkocsin tanuló vezetői megkülönböztető jelzés volt. Szerencsére senki sem sérült meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatosan fejlődik a közoktatás

  Folyamatosan fejlődik a közoktatás

  A köznevelés napja alkalmából a Lokál az Emberi Erőforrások Minisztériumának segítségével összeszedte az utóbbi években zajló legfontosabb intézkedéseket, amelyek a terület fejlesztése során mentek végbe.

 • Százéves italokat mentettek a tengerből

  Százéves italokat mentettek a tengerből

  Elképesztő rakománnyal jött fel a víz felszínére az Ocean X svéd merülőcsoport, akiknek 900 palack nedűt sikerült megmenteniük egy 1917-ben elsüllyedt hajóról.

 • Részegen ügyelt a radiológus

  Részegen ügyelt a radiológus

  Hatalmas lelki bánatában igen erősen felöntött a garatra egy radiológus Oroszországban, a gond ezzel csak az volt, hogy ezt munkaidőben tette.

 • A nap képe: Harci panda

  A nap képe: Harci panda

  Bemutatták a Belgiumban található Pairi Daiza állatkert 3 hónapos pandakölyök ikreit. A képen Bao Di, az ikerpár hím tagja látható, aki nyugodt nővérével ellentétben nagyon aktív, félelmetesen vicsorít a kis csöppség.