EUR: 335,33 Ft
CHF: 306,48 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Extra

Berágtak a szexmunkások Meghan Markle banánjára

A várandós hercegnére pedig csak jótékonykodni szeretett volna, amikor ellátogatott egy bristoli, volt szexmunkásoknak segítő jótékonysági szervezethez. A One25 egyébként azokat a volt prostituáltakat támogatja, akiket a legtöbb jómódú szinte semmibe sem vesz.

Nos, Meghan ennek a szervezetnek a közreműködésével kézzel írt üzenetet hagyott hátra az ex szexmunkásoknak azért, hogy tudják, nincsenek egyedül. A gond csak az volt, hogy ezeket a kis gondolatébresztő írásokat gyümölcsökre írta, az egyiket ráadásul egy banánra. Így a kedves gesztusnak szánt jótett sokak szemében inkább sértő és ízléstelen volt, mint sem lélekmelegítő. Egyébként volt egy süti is, amit szintén kézírásával látott el a hercegné, ám az édesség közepén tátongó félreérthető nyílás is sokaknál joggal verte ki a biztosítékot


/Fotó: Twitter

Szerencsére a jótékonykodás ezzel nem fulladt ki, ugyanis Harry herceg és felesége az ételek mellett óvszert, takarókat, és ágymelegítő palackokat is vitt ajándékba.

Volt, aki hangot is adott nemtetszésének a különös akció láttán. – Felháborító, hiszen itt az emberek napról napra élnek, szó szerint az életükért küzdenek. Meghan meg azt hiszi, hogy néhány banánra írt baromságokkal segít nekünk – háborodott fel az akció láttán egy volt prostituált.


Szerencsére azért akadt olyan is, aki örült a látogatásnak. Egy volt szexmunkás arról beszélt, hogy igen hideg van mostanában, pénzünk sincs túl sok, ezért minden segítség jól jön számunkra.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek