EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Betámadták! Ezzel vádolják Várkonyi Andreát

Egészen érdekes témát boncolgat a műsorvezető, aki A szerelem és az apróbetűs rész címmel tart előadást.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor még a nyáron különváltak azonban a hírt csak pár hónappal ezelőtt jelentették be.


A TV2 műsorvezetője a jövőről akkor azt mondta, a  pszichológia a jövőben is nagy szerepet kap az életemben, nagyon szeretem, ezért nemrég belekezdtem egy kétéves komplex pszichoterápiás képzésbe a Makomp egyesület segítségével. Ebben fejlesztem magam, de természetesen a tévézésnek sem szeretnék hátat fordítani.

Várkonyi Andrea előadásának ajánlója szerint a műsorvezető-orvos beszél majd arról, hogy mi alapján választunk társat, és ha jól is választunk, az elég lehet-e ahhoz, hogy boldogok legyünk együtt. Az ismertető szerint szóba kerül majd az is, hogyan tarthat sokáig a szerelem, és a volt tévés tanácsokat ad majd ahhoz is, hogy miként küzdjünk meg a változásokkal – írja a Bors.


Az is kiderül a leírásból, hogy ugyan Andrea a saját életérős tapasztalatairól is beszél majd, de az előadás nem róla és a szakításáról szól.

Az előadás híre és témája sok internetezőnél kiverte a biztosítékot. Sokan azzal támadják Bochkor Gábor exét, hogy egy válással és egy hosszú kapcsolat felbontásával a háta mögött hiteltelen a szerelemről és a párkapcsolatok megmentéséről előadást tartania. Hiszen ebben ő sem bizonyult kifejezetten sikeresnek. Nyilvánvaló, hogy ő sem egyik napról a másikra döntött a család felbontása mellett, és ha bevetette azokat a kapcsolatmegtartó technikákat, amelyekről pszichológusként mesélni fog, a gyakorlatban ő maga nem tudta hasznosítani ezeket – írja a portál.

A Bors megemlít pár véleményt is, amikben a kommentelők szerint így nem hiteles az előadó.

„Nem akarok rosszakat fröcsögni. De nekem ő nem hiteles, mint előadó, bocsi” – idézi a lap az egyik kommentelőt.

A lap megkérdezett egy pszichológusis, aki a kritikus hangú kommentelőkkel ért egyet.

– Nincs tökéletes ember, a pszichológus sem az, de hitelesebb, aki rendben van önmagával – vallja dr. Rusz Edit.

– Az én professzorom annak idején azt mondta, és azt tanítom ma már én is, hogy az a legjobb szakember, akinek a saját szénája rendben van. Nem igaz, hogy az tud jobban átlátni emberi kapcsolatokat és problémákat, aki már maga is átélte ezeket. Ha így lenne, minden pszichológus egyszer lett volna alkoholista, drogos, szexfüggő, vagy bármi más. Szerintem egy ilyen előadáshoz három dolog kell: az említett széna, tudás és gyakorlat – magyarázta a Borsnak Rusz Edit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.