EUR: 330,30 Ft
CHF: 301,25 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Betámadták! Ezzel vádolják Várkonyi Andreát

Egészen érdekes témát boncolgat a műsorvezető, aki A szerelem és az apróbetűs rész címmel tart előadást.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor még a nyáron különváltak azonban a hírt csak pár hónappal ezelőtt jelentették be.


A TV2 műsorvezetője a jövőről akkor azt mondta, a  pszichológia a jövőben is nagy szerepet kap az életemben, nagyon szeretem, ezért nemrég belekezdtem egy kétéves komplex pszichoterápiás képzésbe a Makomp egyesület segítségével. Ebben fejlesztem magam, de természetesen a tévézésnek sem szeretnék hátat fordítani.

Várkonyi Andrea előadásának ajánlója szerint a műsorvezető-orvos beszél majd arról, hogy mi alapján választunk társat, és ha jól is választunk, az elég lehet-e ahhoz, hogy boldogok legyünk együtt. Az ismertető szerint szóba kerül majd az is, hogyan tarthat sokáig a szerelem, és a volt tévés tanácsokat ad majd ahhoz is, hogy miként küzdjünk meg a változásokkal – írja a Bors.


Az is kiderül a leírásból, hogy ugyan Andrea a saját életérős tapasztalatairól is beszél majd, de az előadás nem róla és a szakításáról szól.

Az előadás híre és témája sok internetezőnél kiverte a biztosítékot. Sokan azzal támadják Bochkor Gábor exét, hogy egy válással és egy hosszú kapcsolat felbontásával a háta mögött hiteltelen a szerelemről és a párkapcsolatok megmentéséről előadást tartania. Hiszen ebben ő sem bizonyult kifejezetten sikeresnek. Nyilvánvaló, hogy ő sem egyik napról a másikra döntött a család felbontása mellett, és ha bevetette azokat a kapcsolatmegtartó technikákat, amelyekről pszichológusként mesélni fog, a gyakorlatban ő maga nem tudta hasznosítani ezeket – írja a portál.

A Bors megemlít pár véleményt is, amikben a kommentelők szerint így nem hiteles az előadó.

„Nem akarok rosszakat fröcsögni. De nekem ő nem hiteles, mint előadó, bocsi” – idézi a lap az egyik kommentelőt.

A lap megkérdezett egy pszichológusis, aki a kritikus hangú kommentelőkkel ért egyet.

– Nincs tökéletes ember, a pszichológus sem az, de hitelesebb, aki rendben van önmagával – vallja dr. Rusz Edit.

– Az én professzorom annak idején azt mondta, és azt tanítom ma már én is, hogy az a legjobb szakember, akinek a saját szénája rendben van. Nem igaz, hogy az tud jobban átlátni emberi kapcsolatokat és problémákat, aki már maga is átélte ezeket. Ha így lenne, minden pszichológus egyszer lett volna alkoholista, drogos, szexfüggő, vagy bármi más. Szerintem egy ilyen előadáshoz három dolog kell: az említett széna, tudás és gyakorlat – magyarázta a Borsnak Rusz Edit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.