EUR: 333,89 Ft
CHF: 304,70 Ft
2019. november 11., hétfő
Márton

Sport

Betörők célpontjai a focistakecók

Rákaptak a betörők a dúsgazdag sztárfocisták lakásaira. Az utóbbi években több híres játékos otthonát rámolták ki tolvajok. A napokban például Kevin-Prince Boateng és Sadio Mané személyében két újabb áldozata is lett a sorozatbetöréseknek, de mások is pórul jártak.

Sadio Mané


A Liverpool támadójának angliai házába akkor hatoltak be a bűnözők, amikor a csatár a Bayern München elleni BL-meccsen játszott. A tolvajok mintegy 31 millió forint értékben órákat, mobiltelefonokat és autókulcsokat (!) loptak.

Kevin-Prince Boateng


A barcás Kevin-Prince Boateng villáját is kiürítették nemrég, tőle 127 millió forintnyi ékszert vittek el.

Credit line: Profimedia, Zuma Press – News

Roberto Firmino

A liverpooli gólvágó házát 2016-ban pécézték ki a bűnözők, és 70 ezer font (25 millió forint) értékben tulajdonítottak el ékszereket, illetve ruhaneműt. A brazil játékos családja sokáig csak hotelben volt hajlandó lakni, majd a Liverpool biztonsági szolgálatot fogadott fel, hogy éjjel-nappal figyeljék a futballista házát.

Credit line: Profimedia, Press Association

 

Raphaël Varane

A Real Madrid védőjétől 2016-ban – amíg a Borussia Dortmund elleni hazai BL-meccsen szerepelt – 70 ezer euró (21,5 millió forint) értékben loptak el luxusórákat, ékszereket, ruhákat és készpénzt. A betörők azt használták ki, hogy a francia játékos nem kapcsolta be otthonában a biztonsági rendszert.

Credit line: Profimedia, SIPA USA

 

Memphis Depay

A Lyon sztárja 2018-ban lett betörés áldozata, amíg egy Nice elleni francia bajnokin szerepelt. A holland futballistától 1,5 millió euró (500 millió forint) készpénzt vittek el. Depay házát egyébként a múlt héten – a Barcelona BL-meccs ideje alatt – is kirámolták.

Credit line: Profimedia, Alamy

 

Peter Crouch

A Burnley csatárának villáját 2011-ben ürítették ki. A betörők futballrelikviákat, pezsgőket, ékszereket és egy Aston Martin márkájú autót vittek el, összesen 200 ezer font (74 millió forint) értékben.

Credit line: Profimedia, Press Association

 

Frank Lampard

A Chelsea egykori kiválóságának londoni otthonát 2008-ban rámolták ki, miközben a középpályás és terhes felesége az emeleten aludtak. A játékosból lett edzőtől egy kétezer fontos (729 ezer forint) plazmatévét vittek el.

Credit line: Profimedia, Allstars

Kapcsolódó Cikkek