EUR: 326,27 Ft
CHF: 289,86 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb Kecskemét

Bóbita Bábtalálkozó

Idén is megrendezték a Bóbita Bábtalálkozót a Csigabiga óvodában. Mintegy 60 gyerek adott elő népmeséket és állatmeséket a klasszikus bábjáték módszerével. A 21. találkozónak idén az Árpádvárosi Csigabiga óvoda adott otthont. A nagycsoportosok állatmeséket és népmeséket mutattak be bábjátékozással. A  programon a Csigabiga, az Aranytulipán, a Hosszú utcai, az Egyetértés utcai, a Széchenyi sétányi, valamint a Lánchíd utcai óvodák képviseltették magukat. A bábjátékok végén az oklevél mellé mesekönyvet kaptak emlékül a kis bábosok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.