2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Külföld

Borzalmas körülmények uralkodnak a Soros pénzén működő Amnesty Internationalnél

Durva dolgok derültek ki a Soros György által pénzelt Amnesty International zárt ajtói mögül. Egy jelentés szerint folyamatosak a nyilvános megalázások, a megfélemlítések és a dolgozók agyonhajszolása. Ezt bizonyíthatja az a tragikus hír is, miszerint a szervezet egy idős munkatársa öngyilkosságot követett – írja a Figyelő.

A KonTerra Group egy pszichológus vezetésével készített egy jelentést, ami tökéletesen rámutat arra a tényre, hogy a magát az igazság bajnokának kikiáltó migránssimogató szervezetnél mennyire szörnyű a munkahelyi légkör. Több dolgozó is arról számolt be, hogy a cég felsővezetése állandóan lelki terrorban tartja beosztottjait, minősíthetetlen hangnemben beszélnek az alkalmazottakkal, és sokan stresszes munkahelyként jellemzik a szervezetet.


A felmérésben résztvevő 475 dolgozó arra a kérdésre, hogy hogyan írná le egy szóval a bevándorláspárti Amnesty-nél töltött időt, arra a jelentős részük csak annyit mondott, hogy “mérgező”. Ezek után a jelentés készítői arra jutottak, hogy a munkatársaknál kialakult traumák nem a munka jellegének köszönhetőek, hanem a munkahelyi környezet elviselhetetlensége miatt – írja a lap. 

„Egy darab sz*r vagy!”, illetve „Lépj ki, mert ha maradsz, az egész életed szenvedés lesz!” A megkérdezettek állítják, hogy ilyen és ehhez hasonló hangnemben beszélnek a felsőbb vezetők a kirakat NGO munkatársaival.


Ha ez nem lenne elég, a Soros György által finanszírozott Amnesty több dolgozója is faji és nemi megkülönböztetésről beszélt, továbbá arról is beszámoltak, hogy számos kollégájukat nem a megfelelő körülmények között bocsátották el.

Egy haláleset is borzolja a kedélyeket a bevándorláspárti Amnesty International háza táján. Tavaly a szervezet egy idős munkatársa, Gäetan Mootoo vetett véget életének saját kezével. A szakértők kimutatták: halálához a munkahelyi stressz és a vezetés magatartása is hozzájárult. A borzalmas körülményekről egyébként a The Guardian is beszámolt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek