2019. április 25., csütörtök
Márk

Belföld

Brutális gyilkosság! Több mint száz késszúrással végzett áldozatával a férfi

Egy nyíregyházi férfi italozni hívta 26 éves ismerősét, ahol azonban egy korábbi sérelem miatt összevesztek, a veszekedés pedig tragédiába torkollott, a 25 éves Cs. Gábor elképesztő brutalitással meggyilkolta ismerősét.

A férfi holttestére az egyik nyíregyházi vasúti pálya jelenleg használaton kívüli sínpárján találtak rá.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a feltételezett elkövetőt a bejelentést követő egy órán belül azonosították és nyíregyházi otthonában elfogták – írja a rendőrség.

A portál beszámolója szerint a holttest igazságügyi boncolásán megállapították, hogy az áldozaton több mint száz késszúrás okozta sérülés található. A rendőrök Cs. Gábort emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarlós: Folyamatos a patkányirtás a fővárosban

  Tarlós: Folyamatos a patkányirtás a fővárosban

  Tarlós István főpolgármester közlése szerint a fővárosi patkányirtásért felelős cég folyamatosan végzi a munkáját, a tavaly augusztustól idén márciusig tartó időszakban csökkent a lakossági patkányészlelések száma, ugyanakkor a patkányok száma magasabb az elfogadhatónál.

 • A sport, az egészség és a honvédelem összefonódik

  A sport, az egészség és a honvédelem összefonódik

  A sport, az egészség és a honvédelem három önálló terület, mégis rengeteg ponton összefonódik – hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, a Sport és egészség a honvédelemért című konferencián.

 • Az EP-választás tétje a biztonság

  Az EP-választás tétje a biztonság

  Egészen másról szól az idei európai uniós választás, mint a megelőző, hiszen “a biztonságunk” a tét – jelentette ki Pócs János csütörtök reggel Jászfelsőszentgyörgyön.