EUR: 326,61 Ft
CHF: 289,58 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb X.kerület

Bud Spencer és Terence Hill autója az Arénában

A Különben dühbe jövünk című Bud Spencer- és Terence Hill-filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig bárki megtekintheti az Arena Plazában − tájékoztatott a NAP Média.

Ki ne emlékezne a legendás film legendás autójára?

Az árverés bevételéből a szervezők a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják, a nyertesnek pedig személyesen Terence Hill adja át a slusszkulcsot február 16-án, Guido & Maurizio de Angelis koncertjén, a Papp László Budapest Sportarénában. A kampány részeként Terence Hill nemrégiben személyesen is tiszteletét tette az intézetben. Jelenleg mintegy ötvenezer eurónál tart a licit összege. Az aukció vége után még egyszer találkozhatunk a legendás kocsival február 16-án a Sportarénában, a Guido & Maurizio de Angelis-koncerten, amelynek sztárvendége Terence Hill és az egykor Sandokant megformázó Kabir Bedi lesz.


Guido és Maurizio De Angelis február közepén koncertezik a magyar fővárosban

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.