EUR: 333,65 Ft
CHF: 306,81 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Egyéb X.kerület

Bud Spencer és Terence Hill autója az Arénában

A Különben dühbe jövünk című Bud Spencer- és Terence Hill-filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig bárki megtekintheti az Arena Plazában − tájékoztatott a NAP Média.

Ki ne emlékezne a legendás film legendás autójára?

Az árverés bevételéből a szervezők a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják, a nyertesnek pedig személyesen Terence Hill adja át a slusszkulcsot február 16-án, Guido & Maurizio de Angelis koncertjén, a Papp László Budapest Sportarénában. A kampány részeként Terence Hill nemrégiben személyesen is tiszteletét tette az intézetben. Jelenleg mintegy ötvenezer eurónál tart a licit összege. Az aukció vége után még egyszer találkozhatunk a legendás kocsival február 16-án a Sportarénában, a Guido & Maurizio de Angelis-koncerten, amelynek sztárvendége Terence Hill és az egykor Sandokant megformázó Kabir Bedi lesz.


Guido és Maurizio De Angelis február közepén koncertezik a magyar fővárosban

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.