EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Budapesten ad koncertet Toto Cutugno

Toto Cutugno olasz zeneszerző, énekes az 1960-as évektől van jelen hazája könnyűzenei életében. Világsztártként az 1980-as évektől jegyzik, mikor a Solo noi című dallal megnyerte a San Remo-i dalfesztivált.

Ezt követően sorra jöttek a nagy slágerek, mint a L’italiano (Lasciatemi Cantare), a Donna Mia, Soli, amelyek meghódították Európát és a nagyvilágot egyaránt. 1992-ben az Insimie című dallal megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.


Toto Cutugno 75. születésnapja alkalmából, önálló nagykoncerttel Budapestre látogat. 2019. április 27-én ismét elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok általa közvetített hamisítatlan mediterrán életérzését.

A közel két órás koncerten elhangzanak a nagy világslágerek, mint a L’italiano, a Solo noi, a Donna donna mia, Soli, Innamorati, csakúgy, mint a Serenata vagy az Insimie című dalok. Számos dalt ezúttal, szimfonikus zenekari kísérettel tekinthet meg a budapesti közönség. Az 52 tagú szimfonikus zenekart Alterisio Paoletti karnagy úr vezényli. A koncerten, közel 100 négyzetméternyi LED falon, lélegzetelállító látványra készülhetünk. A világsztárt a hatalmas kivetítőkön az élőkép közel hozza szemünkhöz és szívünkhöz egyaránt!

Kapcsolódó Cikkek