EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Budapesten lángosozik Guido de Angelis

A világhírű olasz testvérpár, a filmzenék koronázatlan királyai Guido & Maurizio de Angelis ismét Budapesten koncerteznek február 16-án. Guido a Lokálnak elmesélte, hogyan érintette barátjuk, Bud Spencer halála, és hogyan készülnek a budapesti koncertre.

Guido De Angelis Fotó: NAP média

Guido és Maurizio de Angelis több mint kétszáz filmzenét szerzett. Nevükhöz fűződnek a legismertebb Bud Spencer-filmek darabjai is. Három évvel ezelőtt, 2016-ban jártak először Budapesten, akkor nem volt sok idejük, most azonban két dolgot mindenképpen szeretnének beiktatni a látogatásba.


– Tudjuk, hogy van egy Bud Spencer-szobor Budapesten, azt okvetlenül szeretnénk meglátogatni. Mivel most három unokám is velünk jön, nekik pedig az igazi fokhagymás-tejfölös lángost kell megkóstolniuk, és persze én is bevágok egyet – nevetett a zenész, aki nem csupán munkakapcsolatban, állt Bud Spencerrel. A legjobb barátjaként emlegeti a színészlegendát.

– Bud rendkívüli ember volt. A halála előtt néhány héttel megbeszéltük, hogy átmegyünk hozzájuk vacsorázni a testvéremmel. Bud ugyanis egy újabb zeneszámot akart készíteni velünk, dolgozni akart. Később a fia, Giuseppe hívott, hogy Bud gyengélkedik, de bízik abban, hogy hamar felépül. A következő telefonhívás a fiától már a barátom halálhíréről szólt. Együtt zokogtunk, sokkolt a halála. Azonban hiszek abban, hogy egyszer még találkozunk, nem örökre szólt a búcsú – mesélte Guido, aki újabb budapesti koncertjükkel Terence Hillel és Kabir Bedivel karöltve állítanak emléket Bud Spencernek.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.