EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

Budapestre költözött az Avatar

James Cameron rendező nagy sikerű Avatar című filmje inspirálta azt a kiállítást, amelyet Európában először Budapesten mutatnak be.

Az Andrássy Élményközpont május 31-ig a gyönyörű bolygóvá, Pandorává változik, ahol megismerkedhetünk a kék na’vik életével. Érdemes alaposan tanulmányozni, ráhangolódni, hiszen 2020-ban végre érkezik a film következő része. Olyan lenyűgöző elemeket mutatnak be a kiállításon, mint a Hallelujah-hegység, a Lelkek Fája, és olyan teremtmények életnagyságú mását, mint a lélegzetelállító, sárkányszerű ikrán, az óriási páncélos ló vagy a vad viperafarkas.


Jövőre jön az Avatar második része fotó: profimédia

Jövőre jön az Avatar második része fotó: profimédia

Egy ikrán mását is láthatjuk a kiállításon

Ilyen egy felnőtt Navi keze az emberéhez képest

A páncélos lóval is sokan fotózkodtak. A földi lóval ellentétben a pa’liknak hat lába van.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.