EUR: 323,53 Ft
CHF: 290,52 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Egyéb XVI.kerület

Buliztak a pedagógusok

Idén is az Erzsébetligeti Színház nagytermében rendezték meg a pedagógusbált, ahol a hagyományoknak megfelelően átadták Az év pedagógusa, Az év óvodapedagógusa és Az év pedagógiai munkát segítő alkalmazottja kitüntető címeket.

Nagy siker volt a Fecskefésze óvoda dolgozónak táncprodukciója


Huszonegyedeik alkalommal rendezték meg a bált, Kovács Péter polgármester kérdésére pedig kiderült, hogy a bálozók közül heten mind a huszonegy rendezvényen ott voltak. És az idei bált is, csakúgy, mint az eddigieket, a vidámság, a tánc és a tombola jellemezte.

Az év év pedagógusa kitüntetést Király Györgyi, a Rácz Aladár zeneiskola zenepedagógusa kapta, aki egykori tanítványból lett az iskola tanára. Az év óvodapedagógusának Medve Lajosnét választották, aki óvónői teendői mellett a gyermekvédelem területén is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Az év pedagógiai munkát segítő alkalmazottja díjjal pedig Fehér Ferencnét jutalmazták, aki 1993 óta dolgozik a Napsugár Óvodában, és mindenre kiterjedő figyelemmel végzett munkájával a kollektíva meghatározó egyénisége lett.


6:3 – ahogy a Szerb Antal Gimnázium tanárai gondolják

A kitüntetetteket előbb a Fecskefészek óvoda dolgozónak fergeteges táncprodukciójával – melyben az óvodavezető Schrott Ildikó fekete bőrruhában, a legvadabb rockerként jelent meg a színpadon –, majd a Szerb Antal Gimnázium tanárainak 6:3 című előadásával köszöntötték.
Idén sem maradhatott el a svédasztalos vacsora, a talpalávalót a Madarak együttes szolgáltatta. A pedagógusbál idei fellépője Oláh Gergő volt.

Fehér Ferencné, Medve Lajosné és Király Györgyi kapták az idei kitüntetéseket (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

Kapcsolódó Cikkek