EUR: 329,78 Ft
CHF: 301,41 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb XI.kerület XII.kerület

Bűvészek és Bátor Tábor

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok a MOM Kult színpadán
(Fotó: Sáfár Tibor)

Kelle Botond a Bartók Béla úti Figaro bűvészboltban (Fotó: Máté Krisztián)

A Hegyvidéken élő Hajnóczy Soma kétszeres bűvészvilágbajnok és barátja, a Bartók Béla úti Figaróban gyakran megtalálható, szintén bűvész Kelle Botond együtt szervezi az Illúzió Mesterei fesztivált március 2–16. között a MOM Kulturális Központban. Eredetileg 10 gálaelőadást terveztek, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy már csak a március 16-i, tizenhatodik előadásra van néhány hely. Az Illúzió Mesterei fesztiválon a jótékonyság is fontos szerepet kap, mindennap másik gyermekotthont látogatnak meg, ahol jótékonysági előadást tartanak, emellett a rendezvény bevételéből a Bátor Tábort támogatják. 13. oldal

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.