EUR: 353,22 Ft
CHF: 332,78 Ft
2020. július 10., péntek
Amália

Extra

Újra anya akar lenni Caramel felesége

Caramel felesége, Molnár Szilágyi Szilvi meglepő őszinteséggel válaszolt követőinek az Instagramon. Elárulta, hogy szükség volt annak idején arra, hogy szakítsanak az énekessel, és feladatnak kapta az élettől, hogy megküzdjenek a kis Szofi betegségével, jövőre pedig szeretne újra anya lenni.

Molnár Szilágyi Szilvi tavaly áprilisban teljesen visszavonult a nyilvánosságtól és az Instagram-oldalát is felfüggesztette, miután leukémiát diagnosztizáltak a kislányuknál, Szofinál. Nemrég azonban a szépséges anyuka visszatért, és újra szívesen és őszintén válaszol. Megkérdezték tőle a követői, hogy sikerült megküzdenie azzal a ténnyel, hogy gyermeke beteg volt.


„Úgy gondolom, hogy ezt egy óriási feladatnak kaptam az élettől. Feladatnak is hívom, sosem problémának. Csak előre nézek, hátra sosem” – írta Szilvi, aki azt is elárulta, hogy idén már nyaralást is terveznek és a négyéves kis Szofi mindennap szóba hozza a tengert, már azt is megtanulta, hogy kell egy mondatban olaszul fagyit kérni. Caramel felesége azt is megfogalmazta, hogy jövőre szeretne újra kismama lenni. Volt, aki azt szerette volna tudni, hogy amikor Szilvi megismerkedett Caramellel, akkor épp mit csinált.

„16 éves voltam és gimnazista (most kapott sokkot pár ember). 18 éves voltam, mikor elkezdtem eladóként dolgozni. Akkor kezdtük újra a férjemmel, és az akkori főnökeim ezt nem nézték jó szemmel” – írta a 24 éves szépség, aki azt is megosztotta, hogy élték meg a szünetet a kapcsolatukban.


„Arra a másfél évnyi szünetre mindkettőnknek szüksége volt. Megtanultuk értékelni egymást és a kapcsolatunkat. Mélyebben megismertük saját magunkat is. Úgy érzem, nekem személy szerint arra volt jó, hogy levonjam a tanulságokat, és hogy fejben felnőjek” – tette hozzá, majd arról is beszélt, hogy mi lenne álmai munkája.
„Minden álmom megnyitni a saláta- és gyümölcsbáromat, ahol fini phót is lehetne kapni, és sok vietnami különleges ételt. A férjem szerint nem menne egy ilyen hely itthon, de én nagyon hiszek benne, hogy pár év múlva bejelenthetem nektek a nyitás dátumát.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek