EUR: 334,70 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Egyéb Szekszárd

Csoda Szekszárdon!

Az Európa-kupa sorozatában 17 pontos hátránnyal fogadta hazai pályán az Atomerőmű KSC Szekszárd a lengyel Artego Bydgoszcz csapatát. A továbbjutáshoz 18 pontos előnyre volt szükség, amelyet messze felülmúltak a szekszárdiak. Végül 86-60-ra sikerült legyőzni a lengyeleket, így a hazaiak Európa legjobb nyolc csapata közé jutott. A soron következő európai rangadót február 13-án szervezik és a spanyol listavezetőt fogadják hazai pályán a szekszárdiak.

Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.