EUR: 354,74 Ft
CHF: 333,46 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Külföld

Csoda történt! Feltámadt az elaltatott menhelyi kiskutya

Egy szívszorító, ám egyben happy enddel végződő történetet osztott meg a LADbible. A lap arról írt, hogy egy hét-nyolc hónap körüli, Rudolph nevű labrador-pitbull keverékkutyust helyhiány miatt el akartak altatni egy iowai menhelyen, ám amikor beadták neki az altatásnál használt halálos injekciót, az állatorvos legnagyobb meglepetésére az egyébként makk egészséges eb visszatért az élők soraiba.

Az eset után az altatást végző állatorvos annyira meglepődött ezen, hogy nem volt hajlandó újra beadni a mindössze néhány hónapos kutyusnak az amúgy más állatokat szinte azonnal kivégző halálos keveréket. Helyette inkább fogta magát a doki és elvitte a Kings Harvest Pet Rescue No Kill Shelterbe, ami egy olyan menhely, ahol teljes mértékben elutasítják az állatok “eutanáziáját”.


Euthanized but lived:Rudolph is 7 to 8 months old. He has quite the story. He was at shelter that was full so the vet…

Gepostet von Kings Harvest Pet Rescue No Kill Shelter 563 386 3117 am Mittwoch, 16. Januar 2019

A különös esetről egyébként Rudolp új befogadói közösségi oldalukon számoltak be, ami után másnap a telfonjuk megállás nélkül csörgött, az interneten pedig szó szerint záporozni kezdtek a befogadni vágyók üzenetei. Mindenki magának akarta a kis túlélőt.


Rudolph is heading to his forever home. It was a tough decision with so many wonderful applications but Rudolph fell in love with this young man and the feeling was mutual 🥰 Thank you for adopting a rescue dog.

Gepostet von Kings Harvest Pet Rescue No Kill Shelter 563 386 3117 am Samstag, 19. Januar 2019

Végül a labrador-pitbull keverékkutyus egy olyan férfihoz került a menhely közleménye szerint, akihez már szemmel láthatóan a találkozás első percétől ragaszkodni kezdett.

Kapcsolódó Cikkek