EUR: 312,85 Ft
CHF: 275,80 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia. Majkával is szeretné rendezni kapcsolatát, akivel a napokban már beszéltek is. 

(Instagram)

Curtis tegnap reggel a Rádió 1 Balázsék című műsorának vendége volt. A rapper őszintén mesélt arról miért döntött úgy végül, hogy a nyilvánosság előtt is beismeri drogfüggőségét és önszántából befekszik az elvonóra.


„Nekem ami a legfontosabb volt, hogy elvesztettem magam körül tényleg mindenkit, akit igazán szerettem. Már Krisztivel is nagyon rossz volt viszonyom, sőt el is ment. A Petivel is összevesztem, a családommal is. Ez volt az a pont, amikor én bementem. A munka se ment jól, igazából szeptember óta nem írtam dalt. (…) Az elvonás után és a szaunaprogram tizedik napjától már nem éreztem azt, hogy nekem szükségem lenne az anyagra” – vallott Curtis. A zenész pontosan tudja, hogy ez az utolsó esélye arra, hogy mindent helyrehozzon, többek között a kapcsolatát egykori társával, Majkával, akivel szerdán beszéltek először telefonon.

„Felhívott, és tök jó hangulatban beszélgettünk. Mi tényleg barátok voltunk és csak emiatt a hülyeség miatt távolodtunk el egymástól. Kérdezte, hogy vagyok. (…) Az a fontos, hogy az emberi kapcsolatunkat helyrehozzuk. Nyilván mindenkit az mozgat, hogy lesz-e újra Curtis–Majka-dal, de a lényeg az, hogy tényleg egy normális kapcsolatot alakítsunk ki újra egymás között, mert barátok voltunk. Volt neki is olyan dolga, ami nem volt jó, nekem nagyon sok olyan volt. Ezeket rendezni kell, és akkor idővel bármi lehet” – tette hozzá a rapper, aki tagadta, hogy a rehabilitációjának bármi köze lenne a Szcientológiai Egyházhoz.


Fotó: Csudai Sándor

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.