2019. november 18., hétfő
Jenő

Sport

Di María: Menjetek a p*csába!

Hazai pályán szenvedett 2-0-s vereséget a Manchester United a Paris Saint-Germain csapatától a Bajnokok Ligájában. A franciák egyik legjobbja egyértelműen Ángel Di María volt, aki a pokolból ment a mennyországba a mérkőzésen.

Az argentin futballista korábban azt nyilatkozta, hogy a Unitednél töltött időszaka volt karrierje mélypontja, így érthető, hogy vissza akart vágni volt csapatának. Di María remekül futballozott, ami frusztrálta is a hazai védőket, Ashley Young nem is bírta cérnával, a 30. percben szabálytalanul ütközött az argentin szélsővel, aki a pálya melletti vaskerítésnek csapódott. Fájlalta a karját és a bordáit, de végül folytatni tudta a játékot.


A második félidőben Di María egyértelműen magasabb fokozatra kapcsolt. Az 53. percben szögletből varázsolta a labdát Presnel Kimpembe lábára, aki ezzel megszerezte a vezetést. A gólörömnél minden frusztráltság kijött az argentinból, trágár szavakkal (fuck off, vagyis menjetek a p*csába) hergelte a United szurkolóit. Hét perccel később ismét kiosztott egy gólpasszt: Kylian Mbappét szöktette, aki beállította a 2-0-s végeredményt.

EPA/NIGEL RODDIS

A hazai drukkerek láthatóan nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, valaki egy félig telt sörösüveget dobott a pályára, amit Di María felvett, és úgy tett, mintha inna belőle. Lehet nem volt véletlen, hiszen ma ünnepli 31. születésnapját.

A játéknap másik meccsén az AS Roma 2-1-re legyőzte az FC Porto csapatát otthon.

Kapcsolódó Cikkek