EUR: 323,53 Ft
CHF: 290,52 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Egyéb Ózd

Diákprogramokat kínál az erdészeti egyesület

 Már lehet jelentkezni az Országos Erdészeti Egyesület által szervezett Erdei Vándortáborokra, ahol a nyár során felsősök és középiskolások csoportjai indulhatnak egyhetes túrákra a Bakony, a Börzsöny, a Mátra, a Mecsek és a Pilis vadregényes erdeiben.

A júniustól augusztusig tartó táborozási időszakra a www.erdeivandor.hu oldalon lehet jelentkezni a megfelelő időpont kiválasztásával. A 17–40 fős csoportokat elsősorban oktatási intézmények és civil szervezetek vezetésével várják, de bárki szervezhet csoportot, aki a megfelelő létszámot és egy képzett kísérő jelenlétét biztosítani tudja.


Fotó: Országos Erdészeti Egyesület
Vándortáborokkal csalogatják a természetbe a diákokat

Az iskolások egységesen 25 ezer forintos részvételi díjért vehetnek részt a táborokban, ami tartalmazza az egyhetes teljes ellátást, a szállást és a táborokhoz tartozó egyéb programok belépődíjait. A csoportok minimális létszáma 15 diák és 2 felnőtt kísérő, akikből legalább egy kísérőnek rendelkeznie kell gyalogos vándortábor-vezető képesítéssel. Az útvonalak kialakításában részt vesz az Egererdő Zrt. és az Északerdő Zrt. szakembergárdája is.

 

Kapcsolódó Cikkek