2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Döbbenet! Az Éjkirály is felült a Vastrónra

Közeleg a Tél, hiszen másfél hónap múlva megindul a végső harc a Vastrónért! Most az HBO kiadta a Trónok harca befejező évadához készült karakterplakátokat – közölte a csatorna.

19 új plakátot hozott nyilvánosságra az HBO, ezek egyúttal a sorozat 19-féle befejezésére is utalnak, ugyanis az összes, még életben maradt szereplő (plusz az Éjkirály) is a Vastrónon ül a képeken. A Trónok harca nagy kérdése ugyanis az, hogy kié lesz a trónus, a csatorna pedig ezzel az összes lehetséges variációt felvázolja.


 

A plakátok alapján az is hivatalossá vált, hogy a magyar premier időpontja április 15-e lesz. Magyarországon az amerikaiéval azonos időben vetítik majd a sorozatot, de az időeltolódás miatt ez egy nappal későbbi dátumot jelent.

Havas Jon az Old Traffordon járt


Szintén a sorozattal kapcsolatos hír, hogy a Havas Jont alakító Kit Harington az Old Traffordon, a Manchester United otthonában járt, ahol egy mezzel is megajándékoztál Észak királyát.

 

Az Origo szerint a 32 éves angol színész a Manchester United menedzserétől, Ole Gunnar Solskjaertól egy különleges mezt kapott, de a csapat sztárjával, Paul Pogbával is készített közös fotót.

Ezen kívül az is kiderült, hogy a sorozat íróját, George R. R. Martint felkérte a stáb, hogy szerepeljen egy rövid szerep erejéig az utolsó évadban, de a szerző mindezt elhárította.

“David és Dan felkértek egy cameo szerepre az utolsó epizódok egyikében, ami nagyon csábító volt. Végül azonban meggondoltam magam, mert nem hiszem, hogy kizárólag ezért a cameóért megérte volna elutaznom Belfastba.” – nyilatkozta az Entertainment Weekly-nek Martin.

A Player hozzáteszi: David és Dan nem más, mint David Benioff és Dan Weiss, vagyis a sorozat showrunnerei, akiknek nem szokásuk a levegőbe beszélni. Martin kifogását mégis el kellett fogadniuk, az úriember ugyanis jelenleg éppen a A tűz és jég dala következő kötetén dolgozik Új-Mexikóban, így egy ilyen utazás biztosan kizökkentette volna, ami akár hetekkel is hátráltathatta volna a munkáját.

George R.R. Martin egyébként egyszer már eljátszott egy cameo szerepet a sorozatban. Daenerys és Khal Drogo esküvőjén jelent meg a háttérben egy barbár szerepében, de még azelőtt, hogy Emilia Clarke-ot szerződtették volna, így végül az egész jelenet ment a kukába.

 

Apró morzsákat kapnak a rajongók

 

Nemrég újabb videót tett közzé az HBO, a Trónok harcával kapcsolatban, igaz sokkal okosabbak ettől sem lettünk. Az HBO a hamarosan folytatódó produkcióit gyűjtötte össze, ennek része lett egy rövid jelenet, vagy kedvcsináló a Trónok harcából, ami az alábbi videóban 0:48-től egészen 0:54-ig látható.

Mutatjuk részletesen. A téliesített öltözetben vonuló Makulátlanok (a háttérben egy dothraki harcos lovagol) megjelennek Deresben. A fejük felett az egyik sárkány (valószínűleg Drogon) repül el.

Aztán Drogon egyre közelebb ér, a Makulátlanok pedig rendíthetetlenül menetelnek.

Végül Aryat látjuk, ahogy enyhén elmosolyodik. Hogy a Makulátlanok, a sárkányok, vagy esetleg Havas Jon látványának örül így meg azt nem tudjuk, de azt igen, hogy a háttérben az északi emberek ijedten szaladnak össze Dany seregétől.

Egyelőre ennyi, de a rajongóknak nem kell csüggedniük, ugyanis április 15-én jön az új évad és minden kiderül!

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.