EUR: 324,62 Ft
CHF: 298,75 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Extra

Drámai vallomás! Balázs Andi ezért lett pánikbeteg

Szomorú és egyben nagyon nehéz időszakáról beszélt a Ripostnak Balázs Andi, akit nagyon sokan Kasszás Erzsiként ismertek meg egy reklámból.

A ma már szinte mindig mosolygó színésznő életének tragédiája nővére halálával kezdődött.


Balázs Andi testvérét mindössze 7 éves korában a házuk előtt halálra gázolt egy autó. A családot annyira megviselte a tragédia, hogy Andi édesanyja bele is betegedett a fájdalomba. A színésznő kálváriája is ekkor kezdődött – írja a Ripost.

Miután édesanyám beteg lett, nagyon erős szorongás lett úrrá rajtam, amit mindennap éreztem, onnantól kezdve, hogy reggel kinyitottam a szemem. Ez az érzés egész nap velem volt, nagyon nyomasztott, éjszaka aludni se tudtam. Amikor felismertem, hogy ez egy általános szorongás, akkor döntöttem el, hogy szakember segítségét kérem, felkerestem egy pszichológust hét évvel ezelőtt” – kezdte a lapnak Andi, aki gyakorlatilag egy rapid terápiát kapott. A harmadik alkalom után ugyanis a szakember hátradőlt, és azt mondta: Andi, maga saját magának lehetne a pszichológusa.

Ám a nehézségek ezzel még nem értek véget, a színésznő ugyanis pánikbeteg lett édesanyja öt évvel ezelőtti halála után.

Nagyon megerősödtek bennem a félelmek, leginkább a szeretteim elvesztésének a félelme, amivel addig nem szembesültem ilyen erősen – mondta a színésznő a Ripostnak, akiről a teljes cikkben az is kiderül, hogy tudta legyőzni a pánikbetegséget.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek