EUR: 353,95 Ft
CHF: 333,19 Ft
2020. július 08., szerda
Ellák

Extra

Drámai vallomás! Dundika most először beszélt gyermekei betegségéről

Azt minden szülő tudja, mennyire nehéz, amikor tehetetlenül kell néznie gyermeke betegségét. Hiszen az ember bármit megtenne, csak ne lássa szenvedni szeretteit. Ki gondolta volna, hogy Majoros Hajnalka és Majka is rengeteg álmatlan éjszakát töltöttek el komoly betegséggel küzdő gyermekeik mellett.

Az énekes mindebből semmit nem mutatott a külvilág felé, egy alkalommal azonban kórházi kapcsolatot keresett Facebook-oldalán. Még ekkor sem gondolta senki, hogy nagy a baj, pedig volt oka az aggodalomra. Nagyobbik fia, Marián fulladásos rohammal és magas lázzal került kórházba.Korábban Marián fulladásos rohammal és magas lázzal került kórházba – írja a Ripost.


Most Majka párja úgy döntött, leírja a történetüket, hogy erőt adhasson másoknak. Bár nagyon rémisztő és gyötrelmes út vezet odáig, de a krupp jó eséllyel kezelhető, idővel kinőheti a gyerek. A kérdés csupán az, hogy addig is, hogyan lehetséges csillapítani a tüneteket.

“Soha nem gondoltam volna, hogy gyerek témákban fogok írni, de most itt állok egy gyerekkel a karjaimban, akinek olyan mélyhangú kutya-ugatásszerű köhögése van, amit évekkel ezelőtt átéltem már a másik gyerekemmel is. Ennek a – főleg elsőre – igen félelmetes tünetek okozója a krupp”– idézi a Ripost Dundika szavait, aki ma már könnyebben kezeli a helyzetet, mert Mariánnal már megtanulta a leckét.


“Mit csináltam mikor először hallottam a nagyobbik fiamat így köhögni? Megijedtem és orvost hívtam. Aztán miután már volt némi fogalmam a betegségről, elkezdtem a terápiát. Először is vettem egy inhalátort, amibe patikában kapható vizet kellett tenni. Marcinak mondtam, hogy lesz egy 5-10 perces mese nézés, miközben inhalálunk. Még nagyon kicsi volt, és persze nem értette, de szerencsére tetszett neki a füst, ami kijött a maszkból. Csak sajnos nem sokáig…. Gondolkodtam mit tegyek, hiszen minimum 5 percig kell a gyerek szája/orra elé rakni, és ráadásul mindezt naponta többször is. Mindent bevetettem” – emlékezett vissza az anyuka, aki akkoriban teljesen tehetetlennek érezte magát.

A Ripost teljes cikkéből az is kiderül, később rosszabb lett Marián állapota és kórházba került. 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek