EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Dunaújváros

Dupla győzelem edzőváltás után

Jól sikerült a Borbás Gergely–Jávorics Gábor edzőpáros bemutatkozása a jégkorongcsapatnál. Az idei szezonban második alkalommal búcsúzott el vezetőedzőjétől a Dunaújvárosi Acélbikák: ezúttal a finn Antti Karhulát váltó Corey Bricknell munkáját köszönte meg a vezetőség. Az őt követő trénerek két győzelemmel mutatkoztak be.

A csapat honlapja, az acelbikak.net számolt be először az edzőváltás híréről: a továbbiakban az együttes játékosa, Borbás Gergely, valamint az utánpótláscsapatoknál is dolgozó Jávorics Gábor irányításával dolgozik tovább a DAB. Az Acélbikák együttese a nyolcadik helyen fejezte be az alapszakasz küzdelmeit, így a középszakasz alsó házában küzdhet a rájátszásba jutásért. A bajnokság ezen szakaszát három vereséggel kezdte a dunaújvárosi együttes: előbb a Fehérvár, majd a Gyergyószentmiklós otthonában maradt alul, míg a bécsiek elleni hazai vereség volt, ami végül az edzőváltáshoz vezetett. Borbás Gergely és Jávorics Gábor két győzelemmel mutatkozott be az Acélbikák kispadján: a középszakasz újabb találkozóján hazai pályán 4-3 arányban múlták felül a Schiller Vasas HC együttesét a dunaújvárosiak, míg másnap az ellen a Gyergyószentmiklós ellen arattak 3-0-ás diadalt, akiknek otthonában korábban jelentős vereséget szenvedtek.


Hazai pályán 4-3 arányban múlták felül a Schiller Vasas HC együttesét a dunaújvárosiak

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.