2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Durvul a helyzet! Ex­hu­málhatják Jack­son holt­tes­tét

Pár nappal azután, hogy egy eddig soha nem látott felvétel került napvilágra Michael Jackson kihallgatásáról, újabb emberek jelentkeztek, akik azt állítják, áldozatául estek az énekesnek, akik szerintük pedofil volt.

Tizenegyre nőtt azok száma, akik ellentmondást nem tűrően követelik Michael Jackson holttestének kihantolását. Erre azért lenne szükség, mert az elmúlt néhány hétben rengeteg, magát áldozatnak valló férfi tálalt ki az énekes perverz szokásairól, szinte naponta jelentek meg olyan hírek, amelyek azt bizonyítják, hogy pedofil volt – írja a Ripost.


Ezt viszont csak akkor lehetne 100%-os bizonyossággal állítani, ha egy DNS-es vizsgálat bebizonyítaná Jacko bűnösségét.

A Daily Mail mutatott be egy felvételt, ami 1996. március 1-jén készült, amikor Michael Jackson 37 éves volt. A láthatóan zavarban lévő és már-már infantilis módon viselkedő énekestől azt is megkérdezték, pedofil-e.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.