EUR: 354,70 Ft
CHF: 333,54 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Extra

Durvul a helyzet! Ex­hu­málhatják Jack­son holt­tes­tét

Pár nappal azután, hogy egy eddig soha nem látott felvétel került napvilágra Michael Jackson kihallgatásáról, újabb emberek jelentkeztek, akik azt állítják, áldozatául estek az énekesnek, akik szerintük pedofil volt.

Tizenegyre nőtt azok száma, akik ellentmondást nem tűrően követelik Michael Jackson holttestének kihantolását. Erre azért lenne szükség, mert az elmúlt néhány hétben rengeteg, magát áldozatnak valló férfi tálalt ki az énekes perverz szokásairól, szinte naponta jelentek meg olyan hírek, amelyek azt bizonyítják, hogy pedofil volt – írja a Ripost.


Ezt viszont csak akkor lehetne 100%-os bizonyossággal állítani, ha egy DNS-es vizsgálat bebizonyítaná Jacko bűnösségét.

A Daily Mail mutatott be egy felvételt, ami 1996. március 1-jén készült, amikor Michael Jackson 37 éves volt. A láthatóan zavarban lévő és már-már infantilis módon viselkedő énekestől azt is megkérdezték, pedofil-e.

Kapcsolódó Cikkek

  • Örök divat a csíkos

    Örök divat a csíkos

    Évtizedek óta divat a csíkos, nyáron ráadásul mindig a fénykorát éli. Előszeretettel hordjuk nyaralások, vitorlázások alkalmával, de a hétköznapokban is sikkes, stílusos viselet.

  • Tóth Vera párja mellett teljesedett ki

    Tóth Vera párja mellett teljesedett ki

    Tóth Vera és párja, Zoltán a koronavírus ideje alatt még több időt tudnak kettesben tölteni, mint korábban. A szerelmes pár leköltözött vidékre, hogy ott vészeljék át a karanténidőszakot.