EUR: 335,41 Ft
CHF: 306,17 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb Dunaújváros

Edzett kollégákat keres az acélgyár

Az új év beköszöntével elindult a Dunaferr új karrierportálja, a www.gyereadunaferrhez.hu. A weboldal segíthet, hogy ne csak az acélipari versenyben, de a munkaerőpiacon is tartani tudják a lépést, és megtalálják a legmegfelelőbb kollégákat.

A honlapon az aktuális állásajánlatok listája mellett szerepel a hozzájuk elvárt végzettség, a munkarend, és mindaz, amit a társaságcsoport kínál. Jelentkezni egyszerűen és gyorsan lehet: elég megadni a nevet, az e-mail-címet és a telefonszámot, önéletrajzot sem kell minden esetben küldeni. A honlap különlegessége, hogy a Dunaferr munkavállalói szerepelnek a fotókon. A készítők ezúton is köszönik az érintett dunaferres kollégák együttműködését az állásportál elkészítésében, amelynek révén egy modern, színvonalas és informatív weboldal jöhetett létre.


A Dunaferrben dolgozók nem csak kollégák, de igazi közösséget is alkotnak

A készítők bíznak benne, hogy a jövendőbeli munkatársak számára nemcsak az állások listája lesz egyértelmű, de az életből vett képekből az is kiderül, hogy egy nagy hagyományokkal rendelkező gyárban kezdhetik meg acélipari karrierjüket, ahol a fém megmunkálásának ősi mestersége nemcsak a XXI. század technológiájával, hanem egy összetartó közösséggel is párosul.

A dolgozók számára a Dunaferr több egy átlagos munkahelynél: a vaskohászati vertikum az ország egyik legrégebbi gyára, generációkon átívelő karrierek, barátságok, történetek vállalata. A legtöbben nem csupán kollegiális, de baráti viszonyban dolgoznak együtt, elismerve egymás szakmai tudását, teljesítményét. Ez nemcsak a mindennapokban érezhető, de olyan kiemelt alkalmakkor is, mint a nyári Vasas- és Kohásznap, amely az évek során Dunaújváros egyik legnagyobb szabadtéri rendezvénye is lett.


Ha valamikor, most igazán érdemes a Dunaferrhez jelentkezni, ugyanis a több mint hat évtizedes múltra visszatekintő társaságcsoport rég nem látott jó évet zárt 2017-ben. Az árbevétel közel 40 százalékkal, a külpiaci értékesítés majdnem 60 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, és a cég 2008 óta először volt nyereséges. Várhatóan 2018-ban is folytatódott a javuló tendencia, vagyis a vállalat fejlődött, az acél iránti kereslet a piacokon töretlen, és folyamatosan szükség van új, jól képzett szakemberekre.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.