2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Egy magyar lányra figyel a divatvilág! Nanushka meghódította New Yorkot!

El­ké­pesz­tőt hú­zott Sán­dor Szandra, azaz Na­nushka, a divat ame­ri­kai fel­leg­vá­rá­ban! Olyan be­mu­ta­tott tar­tott New York­ban, a Fas­hion We­eken, amit a nem­zet­közi di­vat­la­pok szak­írói is száj­tátva les­tek – számolt be a Ripost!

Őszi sikerei után egyedi divatbemutatóval tért vissza a divatvilág elitjébe Sándor Szandra, a Nanushka márka tulajdonosa. Még nem láttunk olyat, hogy a világ bármely pontján tartott magyar vonatkozású divatbemutatót egyáltalán megemlítené a nemzetközi sajtó, de nagyon úgy tűnik, hogy Sándor Szandra megtörte a jeget. A világhírű, a divatszakmában mérvadónak számító VOGUE magazin hatalmas cikkeben számolt be a New York-i Fashion Weeken tartott showról, és nem ez az egyetlen tudósítás!


Jóllehet a Nanushka nemzetközi terjeszkedése már több éve tart, a márkanév egyre ismertebb, és a világ számos pontján kaphatók is Nanushka ruhák, de ilyen hangos sikerre senki nem számított!

A szokatlan helyszínválasztás eleve megadta az alaphangulatát a magyar divattervező bemutatójának: Nanushka ugyanis nem egy klasszikus-kifutós kényelmes színházterembe invitálta a vendégeket, hanem az egyik legizgalmasabb negyedbe a New York-i West-Enden. Itt pedig egy olyan épületbe, melyet minden részletében a ’20-as évek gengszter-romantikájára hangolt. Az igazi meglepetés azonban a ruhák felvonultatásakor derült ki, ezúttal ugyanis a férfiruhák kerültek reflektorfénybe.


A Mystery Child kollekció már a következő téli szezon stílusvilágát mutatta be, és a Ripost beszámolója alapján itt bizony kiderült, hogy egy-egy rafinált magyar megoldáson a mégoly kényes ízlésű, no és értő amerikai közönségnek is leesett az álla! Ahogy sejteni lehetett, a Mystery Child tovább viszi Nanushka korábbi elveit: természetes anyagokból készülő, kényelmes ruhákat képzelt el a férfiaknak is – persze némi stíluscsavarral. Az amerikaiakat meggyőzték a jópofa és igazán egyedi holmik, jöhet a folytatás!

Egy magyar lány végleg letette névjegyét a divatvilág asztalára.

Fotó: Markovics Gábor

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.