2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Egymásba szeretett Gaga és Cooper?

Lady Gaga és Bradley Cooper a Csillag születik forgatása óta rengeteg időt tölt együtt, és egyre több jel utal arra, hogy a két sztár egymásba szeretett. A túl szoros kapcsolat a színész feleségének, Irina Shayknak is feltűnt, aki felszólította Gagát, hogy hagyja békén a férjét. 

Profimedia, Backgrid UK

Lady Gaga és Bradley Cooper feltűnően szoros kapcsolatot ápolnak egymással, amióta leforgatták közös filmjüket, a Csillag születiket, ahol egy szerelmes párt alkottak. A két sztár napi szinten beszél egymással, és sokszor ebédelnek együtt. Olyan is előfordult, hogy a színész este meglátogatta otthonában az énekesnőt és csak reggel tért haza. Közös fotóikon is folyton ölelgetik és puszilgatják egymást, sőt egy kis csók is elcsattant nyilvánosan kettőjük között.


Habár mindketten azt állítják, csak barátok, a szoros kapcsolatot már párjaik sem nézik jó szemmel. Először úgy tűnt, Lady Gaga érzései – aki lefújta októberre tervezett esküvőjét, most pedig úgy tudni szakított is vőlegényével – viszonzatlanok, az elmúlt hetekben Bradley is egyre többet keresi barátját. A házassága emiatt komoly válságba került. Felesége, Irina Shayk rengeteget vitatkozik a férjével, többször megvádolta hűtlenséggel, sőt a barátai szerint már  Gagát is felhívta azzal, hogy hagyja békén a párját, és ne tegye tönkre kapcsolatukat. Coopernek pedig megtiltotta, hogy találkozzon az énekessel. A színész azonban a jelek szerint figyelembe sem veszi Irina kérését.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.