2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb Kecskemét

Együtt sportoltak a Csaba családért

Koleszárikné Németh Beáta védőnő ötlete nyomán jótékonysági sportnapot szervezett az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány (E-KECSAP) a ménteleki Csaba Tibor és családja javára a Gáspár András Szakgimnázium és Szakközépiskola tornatermében. A legkisebb gyermekek és a felnőttek is örömmel vettek részt a mozgásos programban.

– Az édesanya négy éve került kerekesszékbe, négy éve diagnosztizálták nála egy nagyon ritka izomsorvadást, az édesapa pedig 25 éves kora óta sclerosis multiplexszel küzd. Két gyermekük van, egy első osztályba járó és egy hetedik osztályos kisfiú – mondta Koleszárikné Németh Beáta.


A sportnap bevételével egy nagy utasterű, automata sebváltós autó megvásárlásában szeretné segíteni a családot az E-KECSAP, ugyanis az édesapa – betegségéből adódóan – már csak ilyen típusú autóra tudná meghosszabbítani a jogosítványát. Felesége kerekesszékét pedig könnyen be lehetne tolni a hátsó utastérbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.