EUR: 324,62 Ft
CHF: 298,92 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Külföld

Életfogytiglant kapott a gyilkos migráns

Közel egy éve történt a brutális gyilkosság, ahol egy 17 éves német lányt gyilkolt meg afgán bevándorló exbarátja. A férfi nem kevesebb, mint 19 késszúrással, hidegvérrel végzett a fiatal lánnyal.

A Ripost.hu információi szerint a fiatal afgán férfi 2015-ben érkezett Németországba a migrációs válság csúcspontján. Akkor azt állította, hogy ő maga fiatalkorú, felnőtt kísérő nem jött vele, hivatalos iratait pedig az útja során az embercsempészek elvették tőle. A bevándorló rövid időn belül megismerkedett az akkor 15 éves német Mireille-jel, akivel aztán egy kétéves se veled, se nélküled kapcsolat vette kezdetét. A lány 17 évesen úgy döntött, hogy végleg szakít barátjával, aki ezt azonban nem tudta és nem is akarta elfogadni. A német tinédzsert a saját otthonában, 19 késszúrással gyilkolta meg az afgán fiú. A bíró az ítélethirdetéskor úgy fogalmazott: A gyilkos nem azért végzett szerelmével, mert szomorú volt a kapcsolat vége miatt, hanem azért, mert elvesztette a befolyását a lány felett, amit a vádlott narcisztikus személyisége nem tudott elfogadni.


A tárgyalás alatt a fiatal afgán végig hallgatott, és hihetetlen, de utolsó szó jogán ártatlannak vallotta magát. A bíróság viszont életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a férfit.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek