EUR: 354,02 Ft
CHF: 333,42 Ft
2020. július 08., szerda
Ellák

Extra

Elhunyt barátaival beszélget Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsát nagyon megviselték a tavaly év végi történések, decemberben ugyanis öt közeli barátját is elvesztette. A halálesetek miatt a színésznő most fokozottan ügyel az egészségére, a gyászidőszakban pedig elhunyt barátaival beszélget.

– Nem tettem újévi fogadalmat, de elhatároztam, hogy többet fogok törődni az egészségemmel. Semmi bajom, ám a múlt év végén öt barátomat is elvesztettem, ami nagyon megrémisztett. Mindez arra ébresztett rá, hogy bármennyire is nem érzi az ember a korát, bármikor lecsaphat ránk a halál – kezdte a Lokálnak Nyertes Zsuzsa, aki decemberben töltötte be a hatvanat. A színésznő azonban még ma is remek formában van, az öregedés jeleit ő maga is inkább csak a lelkében érzi.


– A 60 számomra csak egy szám. Fizikailag nem érzem magam ennyinek, inkább csak a lelkem érzi, hogy bizony eljárt felettem az idő. Az utóbbi időben sokkal érzékenyebb vagyok, de hogy is lehetne könnyek nélkül kibírni ezt a sok temetést. Valamelyest enyhíti a fájdalmam, hogy hiszek a lélekvándorlásban, az elhunyt barátaimmal pedig nap mint nap beszélgetek, gyakran kikérem a véleményüket. Amiért nagyon hálás vagyok, hogy a szüleimnek – édesanyám 80, édesapám pedig 86 éves – hála istennek még rendben van az egészségük. Ettől függetlenül persze bennem van a félsz. Ha a tesóm váratlanul felhív, mindig összerezzenek, hogy történt velük valami. Én magam az elmúlástól nem félek, az utóbbi pár hét ráébresztett arra, hogy a halállal csak annak nehéz megbirkóznia, aki a végén itt marad – mondta a színésznő, aki a szomorú történések hatására most mindent megtesz az egészségéért.

– Szerencsés vagyok, hiszen mindössze egyszer, a lányom, Zsuzsó születésénél voltam kórházban. A napokban viszont szeretnék elmenni egy teljes körű kivizsgálásra, jó lenne megnyugodni, hogy minden rendben van.


Kapcsolódó Cikkek