2019. november 20., szerda
Jolán

Belföld

Elképesztő! Csaltak az ellenzéki előválasztáson

Nagy felháborodást keltettek az egyelőre még titkolni próbált csalási kísérletek, amik kapcsán sokan már egyértelműen bizonyítható csalásról beszélnek. A Ripost.hu számol be arról, hogy rengeteg olyan ellenzéki szavazatát is beleszámolták az összesítésbe, akik el sem mentek szavazni.

A felháborodott ellenzéki szavazók először csak a Facebookon küldözgették körbe az értetlenkedő üzeneteket – írja a lap.


“Hogyhogy megköszönik nekem a szavazatot, amikor el sem menten szavazni?” “Itt valaki szórakozik! Úgy tartanak nyilván, mintha szavaztam volna Karácsony Gergelyre. Még meg is köszönik a szavazatot. Pedig nem is voltam szavazni!”- írták sokan a felháborodott kommenteket a közösségi oldalon.

forrás: Facebook

forrás: Facebook

 

A Ripost.hu információi szerint egyértelműen, az e-mail cím alapján beazonosíthatóan Karácsony Gergely stábja küldte ki a köszönőleveleket tömegesen olyan valahol más alkalommal regisztrált ellenzéki szavazóknak, akik történetesen messze elkerülték az előválasztást. Vagyis egyértelműen olyanok neve került fel ezerszámra(!) a támogató szavazók listájára, akik ott sem voltak! Karácsony Gergely ezt a köszönőlevelet küldte ezerszámra olyanoknak, akik el sem mentek az előválasztásra és persze így nem is szavazhattak rá:


fotó: Facebook

 

A köszönőlevél miatt tömegesen reklamálókat Karácsony Gergely választási irodájában a stáb ide-oda küldözgeti. Nem adnak semmiféle magyarázatot arra, hogyan kaphattak ilyen levelet azok, akik nemhogy nem szavaztak Karácsonyra, de még csak el sem mentek az előválasztásra – számol be a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek