EUR: 360,51 Ft
CHF: 339,88 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Külföld

Elképesztő! Újabb fordulatot vett az eltűnt maláj gép rejtélye

Megdöbbentő részletek változtathatják meg az 5 éve rejtélyesen eltűnt MH370 utasszállító ügyét, ennek oka pedig a legújabb napvilágot látott tanúvallomások információi, amelyek szerint a gépet véletlenül lőhették le.

Noel O’Gara ír magánnyomozó öt tanút talált, akik szerint az öt éve eltünt MH370 utasszállító repülőgépet a malayziai légvédelem lőtte le véletlenül. így újabb, eddig ismeretlen tények bukkantak elő, szaporítva az eltűnéssel kapcsolatos teoriák számát – írja a Blikk.


„Minden bizonyíték arra utal, hogy a gép, amely kézi irányítás alatt állt, szándékosan repült az Indiai-óceán felett. Az MH370 valószínűleg még mindig a tengerfenéken pihen ezen a területen, hacsak a malajziai kormány már nem kapta vissza azt – idézi a magánnyomozó DailyMail-nek vázolt újabb elméletet a portál.

A Blikk beszámolója szerint O’Gara két tanúja – akkor éppen a tengeren dolgozó malajziai halászok – azt állította, a repülőgép Malajziában, Kota Bharu közelében esett az óceánba. Egy angol tengerész, Katherine Tee a kérdéses napon egy égő-zuhanó repülőt és két kisebb vadászgépet látott, miközben Phuket felé ment. Egy másik ember, akivel O’Gara beszélt, új-zélandi olajmunkás volt. Mike McKay azt állította, látta, amint repülőgép Vietnám közelében zuhan a tengerbe.

Kapcsolódó Cikkek