2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Elmegy a végsőkig! A kapuban várja a rendőröket Pécsi Ildikó unokája

Talán már soha nem lesz békülés a színésznő és unokája között, hiszen egyre inkább úgy tűnik, egyre keményebben lépnek fel egymás ellen.

Pécsi Ildikó pár nappal ezelőtt jelentette ki, nem tágít és ha kell, rendőrökkel lakoltatja ki unokáját az ő tulajdonában álló lakásból. A színésznő most azt várja, hogy lejárjon a kilakoltatási moratórium.


Ezzel szemben a Borsnak nyilatkozott Pártos Csilla, aki elmondta, szerinte a fia elmegy a végsőkig és nem költözik ki jelenlegi otthonából.

– Huszonegy éves, tanácsot adhatok, de helyette nem dönthetek. Véleményem szerint elmegy a végéig. Szerintem kíváncsi rá, hogy tényleg megteszik-e vele. Ha igen, akkor emelt fővel fogja ezt is végigcsinálni – mondta a Borsnak a színésznő volt menye.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.