2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Elsírta magát! Íme Stohl drámai vallomása

Magánéletéről, a börtönben töltött időszakról és az újra kezdésről is teljes őszinteséggel mesélt a közönségnek a Játékszín színpadán a színész.

Zsúfolásig megtelt csütörtök este a Játékszín nézőtere, rengetegen voltak kíváncsiak Stohl Andrásra, aki a tőle megszokott kendőzetlen őszinteséggel mesélt viharos múltjáról, fájdalmas szakításairól és persze a börtönben töltött időszakról. Az egyórás beszélgetésnek már a címe is sokatmondó volt: Újrakezdés önmagammal. Buci nem tagadta, többször előfordult, hogy óriási pofont kapott az élettől, és mindent a nulláról kellett kezdenie, így ha valaki, akkor ő valóban az újrakezdés nagymestere – írja a Ripost.hu.


„Irdatlan szeretetéhségem van, amit a mai napig nem tudtam kinőni, a legfőbb vágyam, hogy mindenki szeressen. Persze tudom, hogy ez lehetetlen. Mégis emlékszem, amikor a börtönbe vonulásom előtt óriási összefogás történt, egymás után álltak mellém a kollégáim, ez nagyon jólesett” – idézi a lap Stohl András szavait, aki meglepő módon nem a rács mögött töltött 5 hónapot tartja élete legnehezebb időszakának!

A kendőzetlen őszinteséggel kitárulkozó színész a könnyeit sem tudta visszatartani, amikor az elmúlt 3 évről kezdett el mesélni.


„Az elmúlt három évem rosszabb volt, mint a börtön! Az első válásom nem volt olyan fájdalmas, akkor a volt feleségem hamar talált párt magának. Az elmúlt években viszont folyamatosan gyötört a lelkifurdalás, a mai napig nem tudtam megszabadulni tőle” – mondta a színész, utalva ezzel Ancsikával történő szakítására – írja a Ripost.hu.

Kapcsolódó Cikkek

  • Páva barátságból közös zenekar

    Páva barátságból közös zenekar

    A Duna Televízió Fölszállott a Páva gyerekévadának két korábbi győztese, ifj. Ürmös Sándor és Horváth Áron ellenfelekből hamar igaz barátokká váltak.

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.