2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb XI.kerület

Eszünk, nem mobilozunk!

A Vak Varjú Buda a hazai éttermek közül elsőként csatlakozott a #kikapcs kampányhoz. Azok a családok, amelyek asztalt foglalnak február 17-éig, és vállalják, hogy mobiltelefonjaikat egy erre az alkalomra készített fadobozba teszik ott-tartózkodásuk idejére, 14 éven aluli gyermekeik számára ingyen kapják a menüt . 12.oldal

Mobilmentes Vak varjú étterem
a Vak varjú étterem csatlakozott a mobilmentes héthez, amelyik család leteszi a mobilt egy fadobozba, ott a 14 év alatti gyerekek ingyen kapják a kaját
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.