EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Exe miatt akadt ki Grande

Ariana Grande teljesen kiakadt, miután tavaly elhunyt exe, Mac Miller nem kapott díjat a Grammy-gálán.

A zenészt a legjobb rapalbum kategóriában jelölték, de az elismerést végül Cardi B kapta. Az énekesnő hivatalos volt a gálára, ám előre bejelentette, hogy nem vesz részt az eseményen. Helyette Twitter-oldalán kommentelte az estét, és amikor Mac Miller kategóriájának győztesét hirdették ki, az énekesnő nem válogatta meg a szavait. „Szemetek, ez a legnagyobb hülyeség” – írta Grande, aki utólag megmagyarázta: azért akadt ki, mert exe szüleit meghívták az eseményre úgy, hogy közben a fiuk nem nyert díjat.

Profimedia, Splash – aktivní

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.